MIXED MEDIA

Mixed media staat voor film, dans, beeldende kunst en fotografie. De meeste workshops gaan door in het Gentse, de locatie staat bij elke workshop onderaan erbij. Op aanvraag doen wij ook workshops in andere steden en gemeenten. Praktische informatie wanneer welke workshop doorgaat is te vinden onder de naam van de workshop.

inschrijven: info@theater-agrona.be met vermelding: les + datum + niveau

Opgelet: vanaf september komen er nieuwe dansdata, en nieuwe dansstijlen, zoals initiatie Ballroom & Latin voor absolute beginners. Vanaf oktober komt ArtiSHOK! terug.


Cubaanse salsa voor absolute beginners 

Wij focussen vooral op het leren samen dansen,minder op technische figuren.
Ons doel is ervoor te zorgen dat jullie na deze les de basis van salsa kunnen waar je op een feestje mee kan gaan dansen. Inschrijven enkel mogelijk per koppel, niet individueel.

workshop: 1 uur (15euro per koppel)

vrijdag 5/04/ 2019  & zaterdag 6/04/2019

les 1: 19.30u -20.30u (absolute beginners)

les 2: 20.45u-21.45u (beginners)

locatie: de Centrale, Kraankindersstraat Gent.


Flamenco voor absolute beginners 

In deze workshop maken we kennis met de basisfiguren van de flamenco, we focussen ons op combinaties van handen en voetenwerk en het werken met de sjaal. De flamenco wordt individueel gedanst,

workshop: 1.5uur (10euro per persoon)

donderdag 4/04/2019

les 1: 19.30u-20.30u (absolute beginners)


Hula 

In deze workshop leren we dansen op het ritme van de rituele dans Hula uit Polynesië. We leren de heupbewegingen van de golven en het ritme van de aarde met onze voeten.

Deze workshop wordt gegeven voor volwassenen maar ook voor kinderen tussen 6 en 12jaar.

workshop: 1.5uur (10euro per persoon) 


Yoga-body flow 

In deze workshop gaan we dieper in op yoga oefeningen en om deze in een natuurlijke flow uit te voeren. De houdingen volgen elkaar sneller op en vormen een vloeiend geheel. 

Deze workshop wordt ook voor kinderen tussen 6 en 12jaar gegeven in combinatie met meditatie door middel van meditatie kaarten en verhalen. 

workshop: 1.5uur (10 per persoon)

donderdag 4/04/2019

les 1: 20.45u-21.45u (alle niveau’s)