OVER ONS

Op deze pagina stellen wij u graag het team van Theater Agrona voor, u ziet ze misschien niet allemaal maar zowel voor als achter de schermen hebben wij een heel team dat steeds het beste van zichzelf geeft.

Ons team
Vinni & Jana
Hij speelt, zij schrijft. Vinni de Smaele is acteur en speelde reeds de hoofdrol in “einde van de onschuld”. Jana Bovijn is regisseur en theatermaker, en staat aan het hoofd van theater Agrona.
Morgane La Fay
Verhalenvertelster en moeder van beroep. Reeds enkele jaren toert zij door Vlaanderen op menig festival zoals elftopia met haar verhalen.
Davy van Roy
Ontwerper en scenograaf, schilder en interieurarchitect. Met van Roy interiordesign ontwierp hij reeds de prachtigste decors van onze theaterstukken.
Luca de Ridder
Een fotografe in hart en nieren die instond voor onze posters, programmaboekjes en promo. Met haar originele stijl wint zij het publiek voor zich in 1 shot.
Tom Demuynck
Airbrushtattoo artiest en ballonplooier. Hij tovert de mooiste creaties uit zijn losse pols en maakt zo iedereen blij.
Gilles
Dansleerkracht en gepassioneerd door muziek en de Cubaanse salsa. Met veel geduld en humor loodst hij je mee van Cuba tot LA.
DUIF
Waar poëzie verschijnt binnen Theater Agrona zit Duif erachter. Duif, dat is Christian van Zweden, een man wiens letters iedereen betoveren.
Angharad de Temmerman
Haar debuutroman “leven met de stilte” is een werk dat perfect past binnen de visie van Agrona, waar ons theater stopt begint haar literatuur.
Nele Callebaut- atomic owls
Cinefiel, lieflijke dame en mede oprichtster ArtiSHOK! nights, creatief brein bij Atomic owls film VZW.”
Inge Verschatse
Cameravrouw in hart en nieren, getalenteerd en zacht van aard weet ze de mooiste video’s te maken.
Theater Agrona zoekt talent!
Ben jij gepassioneerd door literatuur, geschiedenis, theater, animatie of het geven van workshops? Neem snel met ons contact op, en verschijn binnenkort hier als lid van ons team!